Nazorg en water geven

Onze diensten stoppen niet na het plaatsen van bomen in de Flexibilitree boombakken. De bomen hebben hierna aandacht en verzorging nodig om gezond te kunnen groeien.

Verzorging door onze specialisten

De bomen worden door onze eigen boomspecialisten verzorgd. Zij hebben de specifieke kennis waarmee zij de conditie van de bomen goed kunnen beoordelen. De bomen worden op diverse factoren gecontroleerd. Zo wordt gekeken naar eventuele ziektes en/of aantastingen en wordt erop toegezien dat de verankering op juiste spanning staat. Jaarlijks worden een of meerdere referentiemonsters genomen van het substraat om de juiste bemesting te kunnen bepalen. Zo wordt de boom optimaal en op maat voorzien van de juiste voedingsstoffen.

Innovatief water geven

Met behulp van een door ons ontwikkelde elektrisch aangedreven hybride ZBP irrigatie-unit geven wij elke boom de juiste hoeveelheid water. Dit gaat geruisloos en zonder CO2-uitstoot! Als laatste wordt de conditie, kluitvocht en andere bijzonderheden schriftelijk vastgelegd en bij afwijkingen wordt actie ondernomen. Gedurende het nazorgseizoen wordt u op de hoogte gehouden van de conditie van de bomen en indien gewenst stellen wij jaarlijks een verslag op van onze bevindingen.

Meer weten over ons nazorgtraject?

Bij Flexibilitree staan we klaar om u hier meer over te vertellen.

Neem contact op