De Flexibilitree boombak

Door onze kennis en ervaring te bundelen, hebben wij dé oplossing ontwikkeld voor een duurzame vergroening van stedelijk gebied. Wij vertellen graag meer over de inrichting en mogelijkheden van de Flexibilitree boombak.

Inrichting van de boombak

De boombakken zijn standaard voorzien van een bodem met waterreservoir met 2 weken voorraad (incl. overloop en aftapplug), integraal verankeringssysteem, rooster waarop de boom met airpot rechtstreeks geplaatst kan worden, zijwanden, een deksel en stelpoten. Wij vertellen u graag meer over de inrichting van de boombakken.

Een stabiele temperatuur

Een stabiele temperatuur in de boombak is essentieel voor het succes van de boom in de bak. Als de temperatuur boven de 25 graden stijgt, sterven jonge wortels af en verdampt de kluit onnodig veel water. Dit beïnvloedt de conditie van de boom. Door een goede isolatie in de boombakken houden we de temperatuur stabiel.

 

Neem contact op.

Een slim watersysteem

Na het planten van de boom is het belangrijk dat hij voldoende water krijgt. Daarom zijn de boombakken voorzien van een slim irrigatiesysteem. Dit systeem biedt veruit de meest ideale manier van watergeven: zonder techniek of batterijen, nooit te veel en nooit te weinig water! Met behulp van sensoren meten wij de hoeveelheid water in de buffer, in de kluit en monitoren wij de temperatuur. De hoeveelheid water in onze buffer is voldoende voor twee weken.

Ziet u graag de Flexibilitree boombak in uw stad?

Materialen en maten

De boombakken van Flexibilitree zijn in verschillende materialen en maten te leveren. Het materiaal waar u onder andere voor kunt kiezen, is:

Thermisch verzinkte uitvoering

De zijwanden worden dan bijvoorbeeld uitgevoerd met (gekleurde) HPL-platen, met een dikte van 8 mm. De panelen kunnen voorzien worden van bestickering met uw logo, reclame-uitingen of bewegwijzering/looproutes.

Cortenstalen uitvoering

De zijpanelen in deze uitvoering zijn van Cortenstaal. Bij deze variant is het mogelijk om uw logo of tekst te laten lasersnijden.

Gepoedercoate uitvoering

De zijpanelen in deze uitvoering zijn gepoedercoat. Bij deze variant is het mogelijk om uw logo of tekst te laten lasersnijden.

Maatwerk

Uiteraard maken wij ook maatwerk. In overleg met u zullen wij uw wensen inventariseren en vertalen naar een tekening en vrijblijvende offerte.

De maatvoeringen

De standaard maatvoeringen waarin de boombakken geleverd kunnen worden, zijn:

1.245 x 1.245 x 808 mm (LxBxH)

1.745 x 1.745 x 1.068 mm (LxBxH)

N.B. ook hier is maatwerk mogelijk.

Meer informatie over het meest geschikte materiaal voor u?

Bij Flexibilitree staan we klaar om u meer te vertellen over de mogelijkheden van onze boombakken.

Neem contact op